I te ako miihini ki te tuku ihirangi, kei te whakawhanui tonu a AWS i tana kopaki, ka tuu hei kaiwhakahou i roto i nga otinga-a-kapua mo nga umanga me nga kaihanga. . Ko Salesforce Salesforce he kaihautu i roto i te rorohiko CRM e ahu mai ana i te kapua engari kua whakawhänuihia e ia ki nga waahi penei i te mohio mohio (AI) me te tātari raraunga nui. Ko a raatau otinga whanaketanga rorohiko ka awhina i nga pakihi ki te whakatika i nga mahi me te whakapai ake i nga wheako o nga kaihoko. Ko nga mahi hou a Salesforce i roto i te whakahaere hononga a te kaihoko me te mahi aunoatanga ka waiho hei kaitakaro nui mo nga kamupene e rapu ana ki te whakauru i nga otinga rorohiko ki o raatau tauira pakihi.
Ko te Meta (ko Facebook i mua) Kei Whare Pukapuka Tau Waea te whakahou ano a Meta i te huarahi e mahi tahi ai tatou me te hangarau. Ma te arotahi tonu ki te mooni mariko (VR) me te mooni whakanuia (AR), he nui te haumi a Meta ki te heke mai o te Metaverse. Ko o raatau taputapu whanaketanga rorohiko ka taea e nga pakihi te hanga wheako rumaki mo o raatau kaihoko, i te mea kei te whai waahi nui a raatau panui me o raatau papaapori pāpori ki nga rautaki SEO me te hokohoko tuihono. . E mohiotia ana a Adobe mo tana huinga auaha o nga hua, kei te arahi ano a Adobe i nga mahi auaha i roto i te whanaketanga rorohiko, ina koa i roto i te hoahoa, te hanga ihirangi, me te hokohoko.

Ko te papaa kapua a Adobe ka taea te mahi tahi puta noa i nga roopu, ko tana arotahi ki te matauranga mohio na Adobe Sensei ka awhina i nga pakihi ki te whakaaunoa i nga mahi hoahoa me nga tikanga whakahaere ihirangi. He kaikaro nui ano a Adobe ki te whanaketanga paetukutuku, me nga taputapu penei i te Adobe XD me te Dreamweaver e hanga ana i nga wheako kaiwhakamahi. . Ko Accenture Accenture he umanga korero mo te ao e whakarato ana i nga otinga IT puta noa i nga momo waahanga, tae atu ki te rorohiko kapua, AI, me te whanaketanga rorohiko hinonga. Ko ta raatau mahi me nga kamupene whanaketanga rorohiko i te USA ka awhina i nga umanga ki te whakatinana i nga hangarau hou e akiaki ana i te pai me te mahi auaha.
|